Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
k3, één jaar later
© VTM

Het (niet zo geslaagde) resultaat bezorgt de zangeressen de slappe lach.

PREVIEW: Hanne, Marthe en Julia proberen zich met pruiken te vermommen in ‘K3, één jaar later’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De meiden van K3 zijn natuurlijk gek op hun fans, maar soms willen ze ook eens in alle rust genieten van een vrij moment. Daarom probeerden Hanne, Marthe en Julia zich te vermommen met hun eigen K3-pruiken. Het resultaat zie je vanavond in een nieuwe aflevering van ‘K3, één jaar later’ en we kunnen je al verklappen dat het hilarisch is!

In de docureeks ‘K3, één jaar later’ krijg je een blik in het leven voor én achter de schermen van Marthe, Julia en Hanne. Het drietal stond deze zomer op de Lokerse Feesten. Na dat geweldige optreden wilden ze ook zelf nog even de bloemetjes buiten zetten op de kermis daar. We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat de meiden als ze nog maar één voet buiten zetten om de haverklap om een selfie of handtekening gevraagd worden door lieve fans, zeker als ze net ergens opgetreden hebben. Daarom kwamen ze op een slim plannetje om zich incognito uit te leven aan het schietkraam en op de rups.

Kindermaatjes

K3 heeft namelijk een eigen pruikenlijn die bestaat uit drie kleuren zodat fans thuis de iconische ‘rosse’, ‘zwarte’ en ‘blonde’ kunnen spelen. Ze besluiten voor een keertje in de huid van een van hun collega’s te kruipen: zo doet Marthe de blonde pruik aan, Hanne de zwarte en Julia de rode. ‘Ik ben superbenieuwd hoe ze zullen staan’, zegt die laatste enthousiast.

Waar ze niet op gerekend hadden, was dat het natuurlijk kindermaatjes zijn waardoor ze niet zo perfect passen op hun volwassen hoofden. Het is bovendien een hele karwei om hun bestaande haar op een deftige manier onder de pruik weg te stoppen. Het resultaat is hilarisch en de meiden krijgen al snel de slappe lach. ‘We hebben geëxperimenteerd om te zorgen dat het er toch enigszins geloofwaardig uitzag’, lacht Julia.

De grote vraag is of iemand hen zal herkennen? Je ziet het vanavond, zaterdag 10 december, in een nieuwe aflevering van ‘K3, één jaar later’ om 19u55 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '