Ronaldo en Ten Hag werden nooit de beste vrienden.
Volledig scherm
Ronaldo en Ten Hag werden nooit de beste vrienden. © Photo News

Erik ten Hag reageert voor het eerst op breuk met Cristiano Ronaldo: “Als hij in vorm is, is hij een goede speler. Maar dat was hij niet”

Buitenlands voetbalManchester United-manager Erik ten Hag heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op de veelbesproken breuk met Cristiano Ronaldo. Nadat de Portugees in een explosief interview uithaalde naar de club en zijn coach, bleek een scheiding onvermijdelijk. “Het interview was de eerste keer dat hij zei dat hij wilde vertrekken. Ik denk dat je dat als club niet kunt accepteren.”

9 reacties

  • nathalie herremans

    1 jaar geleden
    Deze man behoort zeker en vast tot top 5 beste spelers allertijden. Gigantische rol 5 cl tittels, 4 keer wereldcup voor clubs, 6 landstittels , europees kampioen portugal en 5 keer gouden bal. Het is waanzin dat je als goedkope trainer denkt zo n speler voor 3 minuten kunt laten invallen. Als ronalodo nog maar voetje binnenzet in club heb je al 100 miljoen winst aan marketing. Wat een leeghoofd ten hag
  • Uwa Zerki

    1 jaar geleden
    Dat Ten Hag maar zorgt dat ie zijn eigen hachje redt. CR7 zal daar nu niet meer bij helpen.
  • Patrick Rasschaert

    1 jaar geleden
    Als trainer heeft hij ook nog geen hoge toppen geschoren en is maar een schim van Ferguson. Met hem een ploeg in verval. Hij heeft ook geen enkele mensenkennis en waant zich een grote trainer.
  • Joel Vandermeeren

    1 jaar geleden
    Waarom die oude toppers zoveel aandacht krijgen, ongelooflijk. Daar zijn er die op dit moment veel beter zijn en niet zo omhoog gevallen. Zonder een ploeg zijn ze gewoon niks.
  • Leo Verbeek

    1 jaar geleden
    dat je nog plaats geeft aan dergelijke vorm van arrogantie. Foei,...Foei!