De prinsen William en Harry op de begrafenis van konining Elizabeth
Volledig scherm
De prinsen William en Harry op de begrafenis van konining Elizabeth © AFP

Prins William zal niet naar docu ‘Harry & Meghan’ kijken: “Maar hij wil geen kwaad woord over z'n broer horen”

RoyaltyDe eerste drie afleveringen van ‘Harry & Meghan’, de Netflix-documentaire over het beroemde koppel, werden wereldwijd grondig geanalyseerd en besproken. Maar bij Harry’s familieleden bleef het opvallend stil. Een bewuste keuze, klinkt het in de Britse pers.

13 reacties

  • LOU VERTOMMEN

    1 jaar geleden
    Om te oordelen moet je meerdere verhalen horen!
  • Carla Van Geel

    1 jaar geleden
    De pers beschuldigen maar toch hun verhaal in de pers gooien is tegenstrijdig. Het koningshuis reageert niet omdat de pers "gedrukt" is, d.i. alles kan verteld worden, aangedikt met een pikant sausje of niet. Indien de pers enkel de feiten en de juiste berichten zou publiceren, zou niemand de krant nog lezen. Koningshuizen hebben een voorbeeldtaak en dat is niet reageren op aangedikte verhalen of roddel.
  • Stephane Rotthier

    1 jaar geleden
    Ik vond het een mooie documentaire.
  • Lucien Mertens

    1 jaar geleden
    Prins William weet maar al te goed waarom hij niet wil kijken, hij beseft heel goed hoe magertjes Harry behandeld word door zijn royal familie.
  • Heidi Jolling

    1 jaar geleden
    Hoe hypocriet zijn de Britten. Eerst Diana en Megan. Gaan ze die om ombrengen? Goed dat Harry er een stokje voor gestoken heeft. Neem eens een voorbeeld aan België en Nederland. Hier heeft de pers begrip voor het koningshuis. Ongelofelijk anno 2022.