Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Natalia mengt zich in het crèchedebat: “Eén opvoedster voor negen kindjes, dat is gewoon mishandeling”

BV“De overheid eist zoveel van de werkende mens, dan moet ze maar voor goeie kinderopvang zorgen ook!” Het is hoogst uitzonderlijk dat Natalia (41) haar stem laat horen in een maatschappelijke kwestie, maar als mama van twee jonge kindjes grijpen de recente horrorverhalen uit de sector van de kinderopvang haar enorm aan. “Ik word hier kwaad van.” In een gesprek met ‘Dag Allemaal’ vertelt de zangeres openlijk over het moederschap, haar rol als coach in ‘The Voice’ en haar afwezigheid wat betreft Eurosong. “Ik had een goede song, maar ik had geen zin meer in preselecties.”

56 reacties

  • Sonja VanDeWiele

    1 jaar geleden
    Velen hebben geen realistische kijk meer. Ook ik heb 4 volwassen kinderen, ben 10 jaar thuis gebleven, maar dit lukte enkel doordat mijn echtgenoot een redelijk inkomen had en massa, 's overuren werkte Als ge nu de prijzen bekijkt voor woningen, energie, voeding, kleding... Éen gemiddeld inkomen kan dit onmogelijk nog bekostigen. En dat mensen willen genieten van het leven is hun volste recht net zoals ze recht hebben op degelijke kinderopvang.
  • Patrick Van bouwel

    1 jaar geleden
    Zelf voor uw kinderen zorgen. Onze kinderen zijn nu 27 en 31 jaar. Voor dat we kinderen hadden werkte mijn echtgenote tot hun 18jaar is mijn echtgenote thuis gebleven om voor hun te zorgen en op te voeden daarna is ze terug fulltime gaan werken. Makkelijk u afreageren op anderen
  • Lucien Mertens

    1 jaar geleden
    Natalia beschikt wel degelijk over een stevige portie gezond verstand.
  • Dirk Jansen

    1 jaar geleden
    Oei Natalia in één of ander partij in 2024 ?
  • Romana Crabbe

    1 jaar geleden
    Wat een stoere reacties . Opvang is gewoon broodnodig want ze maken gewoon dat de mensen met 2 moeten gaan werken !