Ronaldo.
Volledig scherm
Ronaldo. © Photo News

Cristiano Ronaldo reageert voor het eerst op WK-uitschakeling: “Er is veel gespeculeerd, maar ik zou Portugal nooit de rug toekeren”

Cristiano Ronaldo heeft via Instagram voor het eerst gereageerd op de uitschakeling van Portugal op het WK voetbal. Hij beseft dat de WK-droom voorbij is, maar wil niet verhit reageren: “Er is veel gezegd, veel geschreven, veel gespeculeerd. Maar mijn toewijding aan Portugal veranderde op geen enkel moment.”

112 reacties

  • Sam Bedfort

    1 jaar geleden
    Heb geen idee waarom hij nu onder vuurt ligt, maar het is een fenomeen en een van de beste spelers ooit.
  • Frederik Boogaerts

    1 jaar geleden
    Ik vraag me af hoe Christiano het zou doen als bondscoach van Portugal
  • Patriek Duyck

    1 jaar geleden
    Niet mijn meest favoriete voetballer maar respect voor zijn vrijgevigheid. Hij gaf ooit zijn volledige Champions League bonus, zo'n € 600.000 aan een goed doel. Hij werkt ook samen met Unicef en betaalde ooit zelf de dure hersenoperatie voor een 10-jarige jongen. Zo laat hij bewust ook geen tattoos zetten omdat hij bloed en plasma geeft dus veroordeel hem niet te vlug.
  • cherifa boutaybi

    1 jaar geleden
    beste speler, vader, goedhartig mens ooit, heeft veel geld gegeven aan benefiet. niemand kan eraan tillen. ik wens hem nog een heel gelukkige leven met zijn familie en gezin KAMPIOEN..⚽️⚽️⚽️⚽️
  • Nino Di Taranto

    1 jaar geleden
    Respect !