Didier Deschamps laat Frankrijk uitgekookt voetballen, vindt onze chef voetbal.
Volledig scherm
PREMIUM
Didier Deschamps laat Frankrijk uitgekookt voetballen, vindt onze chef voetbal. © Photo News

Onze chef voetbal over het cynisme van Deschamps: “Dít Frankrijk weet als geen ander hoe je wedstrijden over de streep dient te trekken”

Met rechtvaardigheid houden zij zich niet bezig. Met de momenten grijpen des te meer. Wat moet Engeland jaloers zijn op het cynisme van de Fransen. Klinkt het bekend in de oren? Onze chef voetbal over de Franse spécialité in Qatar. “Het zou verbazen mochten Mbappé en co. zich net als Spanje en Portugal (en wij) laten verrassen. Frankrijk is veel uitgekookter. Sluwer.”

8 reacties

  • Tony Salta

    1 jaar geleden
    En dat zonder hun de man met de goudenbal.en de rest die uit vielen met kwetsuren. Wat zow het dan geweest zijn. Nee Frankrijk is in mijn ogen de nieuwe wk winnaar.
  • Thierry Deleener

    1 jaar geleden
    Engeland was ruim beter, waar was mbappe?
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    1 jaar geleden
    Wat zou Didier gezegd hebben mochten ze verloren hebben met de penalties.Ik zou maar oppassen tegen Marokko, want die beschouwen ze meer dan waarschijnlijk als kleine broertjes, zoals ons, les petits Belges.Maar Marokko heeft ook een goede doelman, dus alles is mogelijk.
  • Daniel Van Meerbeek

    1 jaar geleden
    De meest overroepen trainer ter wereld. Hij heeft sinds zijn start de « grootste konijnen poot » op zak. Geen enkele ploeg ter wereld heeft zoveel geluk als « les Bleu ». Zij hadden nooit in Rusland de eindzegen mogen pakken. Gisteren hadden zij ook nooit mogen winnen van Engeland, geluk en de scheidsrechter beslisten er anders over. Fout op Saba … maar doelpunt aan de overkant. Griezmann mag de wedstrijd nooit eindigen, 2 maal geel in eerste helft net als Rabiot nadien.
  • christian van eetvelde

    1 jaar geleden
    Wij vergeten ook dat in 2018 de Fransen een "penalty cadeau" hebben gekregen in de finale tegen Kroatie.