Gert Verhulst, James Cooke, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel  spelen de hoofdrollen in 'Vergeet Barbara'
Volledig scherm
PREMIUM
Gert Verhulst, James Cooke, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel spelen de hoofdrollen in 'Vergeet Barbara' © Joel Hoylaerts - Photo News

RECENSIE. ‘Vergeet Barbara’: “Iets te veel pipi-en-kaka-humor, maar mooi eerbetoon aan Will Tura”

Showbizz‘Vergeet Barbara’ mag dan niet de grootste hit van Will Tura zijn, voor Studio 100 bleek het de ideale kapstok om een nieuwe musical aan vast te knopen. Die is gebaseerd op het repertoire van Tura en ging zondag in première in het Pop-Up Theater in Puurs. Wordt het oeuvre van Tura eer aan gedaan? Gaat de naaktscène van Jelle Cleymans met alle aandacht lopen? Onze recensent zocht het voor u uit. “Een constante stroom aan woordspelingen over faeces.”

11 reacties

  • Reinhilde Konings

    10 maanden geleden
    Vandaag zijn we samen met mijn zoon van 12 gaan kijken... we hebben er echt van genoten. Het verhaal is misschien niet mega sterk, maar het was amusant, en een mooi eerbetoon aan Will Tura. Klagers zullen er in het mooie Vlaanderen altijd wel zijn.
  • Leemans Pascale

    1 jaar geleden
    Wij zijn Gisteren gaan kijken en hebben genoten van het begin tot het einde!!! Ik zou van morgen weer gaan.
  • Femke Van Eetvelde

    1 jaar geleden
    Een echte aanrader voor wie even wil ontspannen en complexloos wil genieten van een fantastische voorstelling. Aangenaam verrast vanwege het originele gebruik van de songteksten van Will Tura ! Over kostprijs van een ticket kan men discussiëren, maar dat vind ik ook van een consultatie bij de tandarts. Wij alvast genoten van deze musical !
  • Peter Rouchet

    1 jaar geleden
    Klein Vlaanderen zal wel weer commentaar hebben!Succes wordt hier niet gegund. Ik vond het top!
  • ronald de weze

    1 jaar geleden
    Altijd dezelfde acteurs bij studio 100 . Geven andere acteurs geen kans . Zelf den Verhulst noem zich zich een acteur . Zelfs bij zijn zender gunt hij niemand iets .