Links: de lach van Mbappé bij de gemiste penalty van Kane. 
Rechts: Walker weigert voor de match de uitgestoken hand van Mbappé.
Volledig scherm
Links: de lach van Mbappé bij de gemiste penalty van Kane. Rechts: Walker weigert voor de match de uitgestoken hand van Mbappé. © Photonews/BBC Sport

Was de vreugde bij de penaltymisser van Kane daarom zo groot? Onwennige Kylian Mbappé zag uitgestoken hand in spelerstunnel compleet genegeerd

Kylian Mbappé die breed lachte na de penaltymisser van Harry Kane op het WK voetbal? Misschien had het wel veel te maken met wat er zich voor de match in de spelerstunnel afspeelde. ‘Wie laatst lacht, best lacht’. Want Kyle Walker - “het is do or die” - weigerde voor de match ostentatief de uitgestoken hand van Mbappé. Shots fired.

35 reacties

  • Francois Troch

    1 jaar geleden
    Sven, dan was ik stekeblind, maar dan ook geen supporter van de Engelsen, de fransen spelen voetbal
  • Sven Celeyn

    1 jaar geleden
    Natuurlijk waren Engelsen beter wie dat niet gezien heeft was stekeblind.
  • Anthony Peeters

    1 jaar geleden
    Te veel spelers bij Marokko zijn geblesseerd en vermoeid dus Frankrijk gaat met gemak winnen!
  • Marino osselaer

    1 jaar geleden
    Whatever e seg lachte hij met Kane uiteraard !adrenaline spanning das gewoon een uitlaatklep wat moest hij doen een potje janken ? Dacht het niet was mooie match en ja se hij zal er wel uit geleerd hebben e je bent slimmer als je van de markt komt dan waneer je ernaartoe gaat ;)
  • Tony Chan

    1 jaar geleden
    Hoop dat Frankrijk tegen Marokko wint. Marokko verdrdigt alleen, super saai. Natuurlijk is Mbabbe blij als Kane mist. Is toch normaal, als de tegenstander mist? Moet hij dan juichen als Kane scoort?