©  ISOPIX

Jeans op de rode loper? Zo kopieer je Katie Holmes’ look voor de feestdagen

Geen naked dress of een complexe rode loper-outfit voor de Amerikaanse actrice Katie Holmes. Zij verscheen op het jaarlijkse Jingle Ball van de Californische radiozender Kiss FM in een denim broek en een simpel, schouderloos topje. Een uiterst toegankelijke look, die je mits een paar extraatjes helemaal party proof maakt.

Hanne Vandenweghe

©  ISOPIX

Is het 2022 of 2002? Eén ding staat vast: de look van de 43-jarige Katie Holmes op de rode loper in Los Angeles katapulteert ons meteen twintig jaar terug. Holmes brengt met haar outfit een ode aan de Y2K-trend, een simpele afkorting waarmee wordt geknipoogd naar outfits uit de jaren 2000. De filmster droeg voor haar passage een jeans met rechte pijpen, een lang schouderloos topje in glanzend blauw en zwarte sneakers. Ook op het vlak van sieraden hield ze het sober met een fijn neusringetje.

Holmes levert daarmee het bewijs dat Y2K-outfits vandaag weer relevant zijn, en dat biedt meteen ook mogelijkheden voor de feestdagen. Haal je favoriete jeans uit de kast, combineer met sportschoenen en krik de boel op met een feestelijke top. Onder een schouderloos topje zit je helemaal goed met een bandeaubeha of fashion tape. Niet onbelangrijk: combineer met een jasje naar keuze. Het Belgische winterweer is net iets strenger dan dat in L.A.

Zelf proberen? Wij selecteerden de leukste tube tops met feestelijk tintje:

Cropped top met roze pailletten - Vero Moda - 34,99 euro

Klassiek zwarte top - H&M - 19,99 euro

Met metallic glitter - Next - 41 euro

Top met roze satijnglans - NA-KD - 23,95 euro

Jeans - Monki - 40 euro

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer