© Instagram

Lize Feryn en Aster Nzeyimana na maanden weer herenigd, al verliep dat weerzien niet van een leien dakje

VRT-sportanker Aster Nzeyimana en actrice/model Lize Feryn leefden de voorbije maanden door werkomstandigheden een tijdje gescheiden van elkaar. Zondag zagen ze mekaar eindelijk weer terug, maar aan dat weerzien gingen flink wat problemen vooraf.

POM

Lize Feryn en Aster Nzeyimana hebben elkaar de laatste tijd maar weinig gezien. Lize is al een tijd geleden naar Zuid-Afrika vertrokken. Ze heeft daar een opdracht voor modellenwerk voor twee maanden. Haar partner Aster Nzeyimana is meer dan drie weken geleden naar Qatar gevlogen om er voor de openbare omroep verslag uit te brengen over het WK voetbal.

Maar afgelopen zondag zagen Lize en Aster elkaar terug. De plaats van afspraak was de luchthaven van Kaapstad in Zuid-Afrika. Op haar Instagrampagina schreef Lize Feryn: “Joepie! Vanavond eindelijk herenigd met Aster.”

Maar het liep allemaal minder vlot dan gedacht. Vooreerst was er een stortregen op weg naar de luchthaven. Lize zat toen in een Uber-taxi. Maar haar de wagen raakte betrokken bij een ongeval. Niemand raakte gewond maar Lize moest wel even uitstappen in de gietende regen, die haar make-up ook nog eens wegspoelde. “Me spesjaaal mooi gemaakt”, schrijft Lize onder een beteuterde selfie.

En nog was het niet voorbij. Want kort daarna slikte een geldautomaat op de luchthaven ook nog eens haar bankkaart in, met de mededeling: “Moenie vreemdelinge vertrou nie. Misdadiger wil jou kaart en geld hê.”

Maar het belangrijkste werd niet gedwarsboomd: Lize en Aster vielen elkaar in de armen op de luchthaven.

Lize Feryn postte deze foto’s op haar Instagramstories.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer