Reuters
Volledig scherm
PREMIUM
© Reuters

Marc Degryse: “Ze kunnen er misschien penalty’s uit slepen, maar ik zie de Kroaten echt niet winnen”

Eerste halve finale vandaag op het WK. Argentinië-Kroatië. “Vier van hun vijf WK-matchen speelden ze gelijk, wat ook wel veelzeggend is: je wint niet zomaar van Kroatië”, weet onze analist Marc Degryse, die Argentinië echter wel als favoriet ziet. “Er zijn veel gelijkenissen tussen Kroatië en Argentinië, maar het verschil is... Messi.”

32 reacties

  • rita boom

    1 jaar geleden
    Ik hoop dat de Kroaten winnen alsook de wereldtitel.
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Helemaal gelijk Marc, als voor deze grootheid hands is toegestaan zal vast zijn gemiste strafschop mogen worden overgenomen omdat de keeper hem uitdagend aankeek, hoe durft ie!!
  • Francois Troch

    1 jaar geleden
    Ik denk dat de Kroaten wel winnen hebben meer klasse dan de Argentijnen, Messi is natuurlijk goed, Modric ook maar als ploeg zijn de Kroaten beter
  • linda van landeghem

    1 jaar geleden
    Op tacktiek kunnen de Kroaten zeker winnen. Die zijn veel sterker en taaier dan Nederland. Degryse houdt alleen rekening met de voetbalkwaliteiten van Messi...Modric kan ook bepalend zijn, Peresic us nog steeds een topspeler. Een heruitgave van finale over 4 jaar zit er zeker in. Met de penalties beschikken de Kroaten wel over een goede doelman by the way.
  • Rushmore Peetermans

    1 jaar geleden
    Natuurlijk kunnen de Kroaten niet winnen , Argentinië wordt zoals reeds lang beslist en betaald wereldkampioen.