Sasker met Willy Naessens.
Volledig scherm
PREMIUM
Sasker met Willy Naessens. © PHOTONEWS

“Ik krijg de indruk dat Willy Naessens plots anders naar me kijkt”: Sasker vraagt 19 Vlaamse top-CEO’s waarom zijn CV altijd op de verkeerde stapel belandt

“Beste Willy Naessens, waarom belandt mijn CV altijd op de verkeerde stapel?” Sasker Van de Ven (27) zit in een rolstoel en vraagt het hem in persoon. Tijdens zijn onderzoek voor HLN rijdt hij 720 km en spreekt hij 19 hr-verantwoordelijken en CEO’s om het eindelijk te vragen: wat denkt de bedrijfswereld over werkzoekenden met een beperking? En wat kan er beter volgens de bedrijven zelf?

37 reacties

  • Vera Franck

    1 jaar geleden
    Geloof dat deze man graag vroeg opstaat om elke dag van de Limburg naar den andere kant van land in Oudenaarde te rijden . Rekeninghoudend dat hij misschien nog minstens 1,5 uur nodig heeft om zichzelf klaar te maken . Hij toch liever dan ik . In Tessenderlo zijn toch ook bedrijven bij de vleet
  • Carmen De Gussem

    1 jaar geleden
    Alleen het geld en de dividenden voor de aandeelhouders telt en de mensen die zelfs afstuderen aan de univ met grote onderscheiding willen ze niet als ze hen niet eerst via de R.V.A. krijgen aan een verlaagd tarief aan sociale bijdragen die ze moeten betalen. Dan klagen ze dat ze geen geschikt personeel vinden maar het zijn allemaal vrekken die alleen maar uit zijn op hun eigen profijt!
  • Gaston Verpoest

    1 jaar geleden
    Ben ik nu de enige die denkt, wat doet iemand van Tessenderlo in Oudenaarde. Dat is 200km ver van waar je woont. Ik zou nooit iemand aanvaarden die zo’n afstand moet overbruggen..
  • Christine Van Loock

    1 jaar geleden
    Nee hoor Leen je denkt hier niet alleen zo over. Ik hoor het graag , het kost bedrijven enorm veel geld om in sommige noden te voorzien bla bla bla misschien eens wat minder bonussen aan de ‘ verkeerde ‘ mensen uitkeren. Het draait slechts nog om 1 ding in de wereld en dat is winst maken voor de aandeelhouders en de grote mannen. Geld geeft macht zoals het altijd is geweest. Als gewone werkende mens ben je niets meer waard dus als gewone mens met een beperking al zeker niet !!
  • jan tobbak

    1 jaar geleden
    een cv zegt niks tis de prestatie die telt geef hem 3maanden contract en geziet wat visje dat ge in de kuip hebt