Pia is een echt meisje-meisje geworden. Ze houdt van poppen, alles wat roze is en haar ‘bestie’ sinds de eerste kleuterklas, Alycia.
Volledig scherm
PREMIUM
Pia is een echt meisje-meisje geworden. Ze houdt van poppen, alles wat roze is en haar ‘bestie’ sinds de eerste kleuterklas, Alycia. © Kris martlé

Hoe gaat het nog met ‘baby Pia’, Belg van het jaar 2019? “We vreesden dat Pia nooit zou kunnen praten, maar man, wat wérken die tongspieren. Zo’n tetterkont”

HLN.be, Het Laatste Nieuws en VTM Nieuws gaan vanaf vandaag op zoek naar de ‘Belg van het jaar’, maar hoe zou het zijn met ‘Baby Pia’, Belg van het Jaar 2019'? Pia Boehnke is vier, zit in de tweede kleuterklas en gaf vorige week haar tutjes heldhaftig mee met de Sint. ‘Ik ben al groot, hij mag ze aan nieuwe baby’tjes geven.’ Pia is slim als een vos, gezond als een vis en crost rond in een rolstoel. Met dank aan al wie in 2019 per sms doneerde voor het ‘duurste medicijn ter wereld’, gaat Pia een mooi leven tegemoet en stopte het niet al na twee jaar.

63 reacties

  • Elisa deJong

    1 jaar geleden
    Ik zou had zo uit de foto op mijn schoot trekken, wat een schatje.. wat geweldig, dat het medicijn aansloeg en niet met 1 jaar meer, maar veel meer jaren..
  • Susy Laporte

    1 jaar geleden
    blij dat ik met enkele smsjes heb meegedragen aan deze prachtige meid. Tetter er maar op los Pia dan wordt jij later nog minister en dan zal zeker ons belastingsgeld goed besteed worden. Aan de ouders een dikke proficiat om zo op te komen voor jullie dochter en ook voor alle baby's hier in België. Verzorg Pia goed want het zal niet altijd gemakkelijk zijn en ik wens jullie nog fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar met niet te veel zorgen.
  • Peggie Van Audenhove

    1 jaar geleden
    Dit is voor mij het beste nieuws van 2022! Kleine Pia staat met stip op 1 en veroverde mijn hart. Ik wens haar en het ganse gezin een warme Kerst toe en een gelukkig Nieuwjaar toe.
  • Celine Vanneste

    1 jaar geleden
    Ze heeft het geluk fantastische ouders te hebben: verstandig en moedig.
  • Ben Detrez

    1 jaar geleden
    Prachtig verhaal ❤️