Soetkin en Annemie Struyf.
Volledig scherm
Soetkin en Annemie Struyf. © VRT

Nieuwe Noorse vriend én in verwachting: Soetkin uit 'Het hoge noorden' begint aan nieuw hoofdstuk

ShowbizzDe naam Soetkin Baptist (37) doet misschien geen belletje rinkelen, maar ken je de song ‘O julissi na jalini’ nog? In 2008 nam Soetkin, toen nog lid van de groep Ishtar, met dat nummer deel aan het Songfestival. Later nam ze haar koffers en verhuisde ze naar Noorwegen, zoals te zien was in het eerste seizoen van ‘Het hoge noorden’ op Eén. Nu Soetkin ook één van de gezichten van het tweede seizoen, blijkt dat zij heuglijk nieuws heeft voor Annemie Struyf.

  1. Nieuwe liefde voor Chloë en Silke is nog vrijgezel: zo gaat het met de twee vrouwen die zelf opstapten bij boer Thomas
    PREMIUM
    TV

    Nieuwe liefde voor Chloë en Silke is nog vrijgezel: zo gaat het met de twee vrouwen die zelf opstapten bij boer Thomas

    Het is nog maar zelden gebeurd in de geschiedenis van ‘Boer zkt vrouw’: twee van de vier uitverkoren vrouwen stapten zondagavond zélf op bij melkvee- en aardappelboer Thomas (29) uit het West-Vlaamse Woesten. Zowel Chloë (26) als Silke (26) zagen geen match in hem. De twee dames vertellen waarom ze die opmerkelijke beslissing namen en vertellen hoe het nu met hen gaat. En welke overblijvende kandidaat zien ze met Thomas eindigen?
  2. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.