NMBS lanceert een opmerkelijke campagne: kersttruien met logo te koop.
Volledig scherm
NMBS lanceert een opmerkelijke campagne: kersttruien met logo te koop. © NMBS

Op zoek naar een foute kersttrui? NMBS pakt uit met kerstcollectie: sokken en truien met logo te koop

De NMBS lanceert (opnieuw) opmerkelijke merchandise. Voortaan zijn onder meer sokken, truien en mutsen in het kerstthema met het logo van de spoorwegmaatschappij te koop. In het verleden kwam NMBS al met een hele kledingcollectie en zelfs gadgets zoals paraplu's en rugzakken waren met het logo te verkrijgen. “Het was populair in de zomer en de vraag bleef groot”, zegt woordvoerder Bart Crols.

13 reacties

  • Sabine De Smet

    1 jaar geleden
    Hoe leuk is dit?! Wel een beetje prijzig...Maar in tegenstelling met een kledingstuk van Aldi of Zeeman zou ik met deze zeker willen gezien worden !
  • Gerard Braeckmans

    1 jaar geleden
    Daar wil ke toch niet mee gezien worden?
  • Heyn Dierickx

    1 jaar geleden
    Gadgets te koop via Trainworld. Trainworld is een VZW die haar eigen inkomsten genereert en instaat voor haar eigen kosten. Mensen dienen eerst kennis van zaken te hebben, en dan pas kan men reageren op een artikel.
  • Bert Vandamme

    1 jaar geleden
    Wie koopt zoiets ??
  • Nico Herbots

    1 jaar geleden
    prioriteitenlijstje staat wat in de foute volgorde bij de NMBS. Ik zou zeggen, zet op 1 betrouwbare dienstverlening, 2 voldoende geschoold en klantvriendelijk personeel, 3 efficiëntere manier van werken, als ik sommige mechaniekers hoor stoefen over hoe weinig ze maar moeten doen voor hun mooie pree bij de nmbs, gaan mijn tenen krullen, 4 fatsoenlijk beheer van de financiën en boekhouding, 5 betaalbare tickets en als dat allemaal op punt staat, kan je je op de gadgetmarkt gaan focussen.