©  ISOPIX

Mooi gebaar: Hugo Lloris stuurt berichtje naar Harry Kane na diens penaltymisser: “Niet makkelijk om de juiste woorden te vinden”

Hugo Lloris is in het dagelijks leven bij Tottenham ploegmakker van Harry Kane, maar in de kwartfinales van het WK stonden ze tegenover elkaar. Eerst vloerde Kane de Franse doelman vanaf de stip, nadien trapte hij ahrd over. Lloris nam de moeite om Kane nadien een berichtje te sturen, al was dat niet makkelijk.

Michael Van Damme

“Het was niet makkelijk om de juiste woorden te vinden”, gaf Lloris toe. “Het is een moeilijke periode voor de Engelse nationale ploeg en voor Harry. We stuurden een berichtje over en weer, maar hij heeft vooral rust nodig. Ik vind dat hij trots mag zijn op wat hij voor de nationale ploeg heeft betekend.”

“In de geschiedenis van het voetbal hebben heel wat topspelers strafschoppen gemist, ook Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Maar ik ben ervan overtuigd dat Harry zijn hoofd weer rechtop zal richten en Tottenham en de nationale ploeg zal helpen schitteren.

©  REUTERS

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer