Links: het geld dat de federale politie in beslag heeft genomen tijdens het onderzoek naar corruptie in het Europees Parlement. Rechts: de plenaire vergadering van het Europees Parlement in Straatsburg.
Volledig scherm
Links: het geld dat de federale politie in beslag heeft genomen tijdens het onderzoek naar corruptie in het Europees Parlement. Rechts: de plenaire vergadering van het Europees Parlement in Straatsburg. © ANP / EPA en Yves Herman / Reuters

Corruptieonderzoek Europees Parlement: al 1,5 miljoen euro in beslag genomen door federale politie

In het onderzoek naar corruptie door Europarlementsleden heeft de federale politie al anderhalf miljoen euro in beslag genomen. De Centrale dienst voor de bestrijding van corruptie publiceerde ook een eerste foto van het cash geld.

29 reacties

  • Marc Buyckx

    1 jaar geleden
    Dat verdiend poen met hopen Iets waar een gewone werken de mens maar kan van dromen En dat is dan nog niet genoeg Ik hoop dat ze stil aan beginnen te snappen dat ik en nog veel andere niet meer in de politiek geloven
  • GILBERT BODSON

    1 jaar geleden
    En dan maar vitten op bepaalde lidstaten dat ze corrupt zijn.Europa kijk eerst in eigen boezem.
  • Gerda Haubourdyn

    1 jaar geleden
    Van Miert zei ooit; Europa is als men huis, als er te veel gasten verblijven loopt het fout. En inderdaad Europa is een praatbarak die veel geld kost en duizenden afgedankte politiekers een zitje aanbiedt. En dat moet duur betaalt worden. Schaf heel dat systeem af en laat elk land zijn eigen boontjes doppen. Wat heeft ons dat al opgebracht veel miserie voor bedrijven en boeren en burgers. En dan zie je dat die zitjes vol corruptie zitten en overal geld mee pikken en liefst zoveel mogelijk.
  • Bernard Loncke

    1 jaar geleden
    Geld ,roem en macht is het 'enige' dat NU telt! De toekomst kan niemand iets schelen! Veel praatjesmakers van regeringsleiders op alle niveau die mede dit gretig uitbuiten en profiteren ! Kom me niet praten over wereldvrede, klimaat, milieu, mensenrechten, vrouwenrechten, ... dat is voor hen totaal onbelangrijk. Het draait allemaal om de poen! De wereld is al lang om zeep! De vraag is enkel: Hoelang nog voor dat de bom valt ?
  • Jan

    1 jaar geleden
    De advocaat van Kaili zegt dat ze geen smeergeld heeft gekregen van Qatar. Nee, van sinterklaas, ik heb dat ook gekregen en de kerstman brengt er ook nog wat.