Christoff en Lindsay in 'Mijn beste kerst ooit'.
Volledig scherm
PREMIUM
Christoff en Lindsay in 'Mijn beste kerst ooit'. © VTM

GEZIEN? ‘Mijn beste kerst ooit’: “Ook hier hou ik een indigestie aan over”

TV“All I Want For Christmas is een kitscherig kerstprogramma, moeten ze bij VTM gedacht hebben. In ‘Mijn beste kerst ooit’ gaan vier duo’s ‘Komen Eten’-gewijs de meest gezellige feestdag van ‘t jaar bij elkaar vieren. Nadien geven ze punten op het diner, de decoratie en de randactiviteiten. Dat de show bijzonder veel inspiratie vond bij het voormalige VIER-programma staat als een paal boven water, maar wie weet geldt het motto ‘beter een goeie kopie dan een slecht origineel’? “Nog steeds durft niemand kritiek geven in ‘t gezicht van de gastvrouw.”

6 reacties

  • Evan De Jongh

    1 jaar geleden
    Liever 100 keer Home Alone dan een hele week dit. Ken die film al uit het hoofd maar blijft grappig. Vooral Joe Pesci.
  • Erik Moens

    1 jaar geleden
    Het getuigt van een stevige portie sadomasochisme om naar 'onze TV-programma's' te blijven kijken dus... Soms is het wel echt jammer dat de reclame onderbroken wordt door... ja, wat eigenlijk?
  • Werner Heremans

    1 jaar geleden
    De kwaliteit van onze TV-programma's daalt elke dag verder en verder. Durven die TV makers nog wel in de spiegel kijken na al die gedrochten los te laten op hun reclamezenders?
  • Michel Van Mellaert

    1 jaar geleden
    Ziet de auteur van dit stuk dan betere ontspannende programma's op tv? tijdens de reclame zag ik het hoofd verschijnen van ene mccauley (vergeef me de schrijfwijze) om weer maar eens voor de 25ste keer naar deze film te kijken?! Om niet te spreken van al die andere jaarlijkse herhalingen. Weet ge wat wel alle jaren verandert? Ja de reclame
  • Marycke De witte

    1 jaar geleden
    Mooie reality reeks,t,is eens iets anders dan die soap, s en kristoff en Lindsay zijn supervriendelijk en sociale mensen,daar wil ik meer van zien, leuk programma