Een duimpje omhoog en een knipoog: Lionel Messi dankt enkele van de vele fans voor hun steun.
Volledig scherm
PREMIUM
Een duimpje omhoog en een knipoog: Lionel Messi dankt enkele van de vele fans voor hun steun. © AP

“Hij maakt van dit WK steeds meer zijn speeltuin”: onze chef voetbal ziet hoe Messi in Qatar aan Goddelijke ‘last dance’ bezig is

L.I.O.N.E.L. M.E.S.S.I. Veel korter en duidelijker kan een inleiding niet zijn. Wauw. Onze chef voetbal Niels Poissonnier was in Doha bevoorrecht getuige van de grote Messi-show. “Aan Netflix om in navolging van de docureeks over Michael Jordan ook ‘The Last Dance’ van Lionel Messi te verfilmen.”

18 reacties

  • jan marynissen

    1 jaar geleden
    Hopelijk verliezen de Argentijnen.
  • Stefaan Jans

    1 jaar geleden
    Tijd dat alle journalisten stoppen met de termen " Goddelijke kanaries ", "De hand van God" of " Messi is God " te gebruiken. Met voetbal heeft God helemaal niets te maken ! Het is na de corrupte verkoop van 't WK aan Qatar door de FIFA , wel duidelijk wie de WK-titel moet winnen. Nu spelen de refs het spel van Infantino mee. Als zelfs de Italiaanse ref Orsato onterechte penalty's gaat uitdelen aan Argentinië, Nederland stoot op Spaanse ref die Messi niet bestraft ! Dit WK is het zien niet waard
  • Gilbert Gendarme

    1 jaar geleden
    ik denk dat de journalisten meedelen in qatargate, vergeten soms dat Messi speelt voor een qatarese ploeg uit Paris en dat alles in het werk gesteld geweest is om Argentinie in finale te loodsen tegen die andere ster van PSG, qatargate ?
  • Karel Van Beeck

    1 jaar geleden
    Na 4 penalty’s die Argentinië gekregen heeft is het duidelijk wie het WK moet winnen. De slechtste scheidsrechters ooit zullen er wel voor zorgen. Bedankt FIFA.
  • Guido Clerx

    1 jaar geleden
    Messi is zonder enige twijfel de beste speler van zijn generatie, maar de scheidsrechters helpen Argentinië overduidelijk op dit WK. Messi en zijn ploeg MOETEN wereldkampioen worden ter eer en glorie van FIFA en Qatar.