Kamal Kharmach
Volledig scherm
PREMIUM
Kamal Kharmach © Photo News

INTERVIEW. Kamal Kharmach voor zijn ‘kwaadste show ooit’: “Mijn eindafrekening voor energie? 9.000 euro! Wij wonen in een simpel rijhuis, what the fuck?”

BV“Ik ben boos, echt boos." En dus wordt de eindejaarsconference van Kamal Kharmach (31) z'n ‘kwaadste show tot nu toe’. De komiek vertelt in De Morgen over zijn frustraties over de staat van het land, maar ook over zijn kinderdroom om conferencier te worden en z'n interesse in geldzaken. “Ik zeg het bij wijze van boutade, maar ik stem liever op Tom Van Grieken dan op Conner Rousseau.”

24 reacties

  • Andy Vande Reyd

    1 jaar geleden
    De ene zijn dood is de andere zijn brood, zoveel is duidelijk geworden. Ons land wordt "gerund" door een groepje opportunisten die enkel en alleen begaan zijn met hun eigen winstbejag. Als ze werkelijk inzaten met de bevolking, dan was er allang daadwerkelijk iets aan gedaan in plaats van die halve maatregelen, of het geven met 1 hand om het met de andere terug te nemen.
  • Ariadni Chantraine Karadimoulas

    1 jaar geleden
    Ach laat ze rustig maar wat schulden maken. Die zijn uiteindelijk voor de achter achter achter kleinkinderen. En die kennen we toch niet. Hun probleem.
  • Frans de Caluwé

    1 jaar geleden
    laat de vrede zegevieren en laat ons komen tot een eerlijke verdeling en gebruik van onze "moeder" aarde. Mensen zijn er om elkaar te beminnen.
  • Nathalie Deboutte

    1 jaar geleden
    Heel mooi verwoord!!
  • Marc Van de Velde

    1 jaar geleden
    Als je echt iets wilt veranderen in dit land, moet je de geldmachine van de sociale zekerheid aanpakken. Echter, geen enkele Belg wil dat. En dus is er geen enkele politicus die het durft.