AP
Volledig scherm
© AP

Iedereen lyrisch over Messi, die “het beste WK van zijn leven” speelt: “Kan het GOAT-debat nu stoppen?”

Een goal en een weergaloze assist. Zelden scheert de Messi-verheerlijking hogere toppen als in de Argentijnse en buitenlandse pers na Argentinië - Kroatië op het WK voetbal. Nadat ‘de Vlo’ al uitpakte met een fenomenale assist tegen Nederland, deed hij er daar in de halve finale nog een schep bovenop. “Messi lijdt niet meer in het shirt van Argentinië, nu geniet hij en speelt hij zoals toen hij 23 was. Op zijn 35ste geeft Leo de beste versie van zichzelf. En dat op een WK", luidt het onder andere bij Olé. Een overzicht.

31 reacties

  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Heel naar tournooi in een nare sfeer met een heel enkele uitschieter.
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Ze kunnen al overdrijven over deze pipo...🙄...! Voetbal is een teamsport... Ze mogen ermee stoppen ...🙄 Had nooit de twee laatste matches mogen spelen...!
  • Harm De Zeeuw

    1 jaar geleden
    "iedereen" ... Mag ik daar nog zelf over beslissen ja?! Ben blij dat die hele Messi-hype voorbij is nu! Zelfs de beste speler is niets zonder goede collega-voetballers. Zonder Di María bijvoorbeeld is Argentinië al een heel stuk zwakker.
  • Christian Deckers

    1 jaar geleden
    Technisch is Messi de absolute top. Als hij nu nog de werkkracht zou hebben van bijvb een Modric, dan zou hij bij de grootste aller tijden kunnen horen. Binnen zijn eigen generatie is hij wél 1 der allergrootsten. Nostalgie naar 2002, waar Ronaldo oppermachtig was in de laatste 2 matchen, maar het in veler ogen een sublieme Rivaldo was die Brazilie de titel bezorgde. Puur voetbalgenot.
  • Christian DELGOFFE

    1 jaar geleden
    De GOAT is door velen vergeten: Beckenbauer in 1974