Pilk verovert plots het internet: pepsi met melk, kan dat lekker zijn?
Volledig scherm
Pilk verovert plots het internet: pepsi met melk, kan dat lekker zijn? © Pepsi

Smerig of lekker? Waarom iedereen plots pepsi met melk drinkt

Vergeet glühwein, chocomelk of koffie: volgens actrice Lindsay Lohan (36) moet iedereen deze kerstperiode ‘Pilk’ uitproberen. Dat is een verrassende ’dirty soda’ van pepsi gemixt met... melk. Vanwaar komt die ongewone combinatie? Hoe maak je het zelf? En is dat lekker? Onze journalist zocht het uit.

10 reacties

  • daniel polspoel

    1 jaar geleden
    Kijk het is eenvoudig , vind je het lekker dan drink je het en omgekeerd dan drink je het niet. Het zal in ieder geval beter zijn dan je lijf vol alcohol te gieten.
  • Bart Verwegen

    1 jaar geleden
    Of het nu lekker is of niet, zo komt Pepsi toch weer even in de schijnwerpers. Opzet geslaagd.
  • Ricky Bogman

    1 jaar geleden
    Een combinatie als een ander. Al eens Palm met Amaretto geprobeerd? Of koffie met munt? Prei in warme chocoladesaus? Ongetwijfeld zijn daar ook fans van.
  • ISABEL FRANCOIS

    1 jaar geleden
    Bah!Ik denk er nog niet aan om dit in mijn lichaam te kappen.🤢(Er komt sowieso al geen suiker of bewerkt voedsel in mn lijf.)
  • eric meers

    1 jaar geleden
    Laat morgen Madonna , Lady Gaga of een ander bekend persoon op social media komen vertellen dat je bij dit drankje nog tabasco en azijn moet toevoegen dat het dan pas lekker is dan zijn er overmorgen ook duizenden "kuddedieren" die komen vertellen dat het lekker is