Op deze ongedateerde foto, beschikbaar gesteld door Kensington Palace op dinsdag 13 december 2022, poseren de Britse prins William (links) en Kate, prinses van Wales voor een foto met hun kinderen. Vanaf tweede links, prins George, prinses Charlotte en prins Louis in Norfolk, Engeland. De foto komt op de kerstkaart van het gezin.
Volledig scherm
Op deze ongedateerde foto, beschikbaar gesteld door Kensington Palace op dinsdag 13 december 2022, poseren de Britse prins William (links) en Kate, prinses van Wales voor een foto met hun kinderen. Vanaf tweede links, prins George, prinses Charlotte en prins Louis in Norfolk, Engeland. De foto komt op de kerstkaart van het gezin. © Matt Porteous/Prince and Princess of Wales/ Kensington Palace via AP

Prins William en zijn gezin sturen opvallend casual en zomerse kerstkaart de wereld in

RoyaltyDe prins en prinses van Wales hebben hun officiële kerstkaart vrijgegeven, maar heel kerstig kan je die niet noemen. Hand in hand poseert het koppel met hun drie kinderen, prins George (9), prinses Charlotte (7) en prins Louis (4), tijdens een zonnige wandeling in Norfolk.