© Emily Vandevenne

Emily dingt naar kroontje Miss Wellness Beauty Belgium

Emily Vandevenne, 23 lentes jong en afkomstig van Kermt, is een van de 19 finalisten die op 23 april het kroontje van Miss Wellness Beauty Belgium 2017 wil bemachtigen.

Emily Vandevenne

De nieuwe Miss Wellness Beauty Belgium 2017j wordt verkozen op zondag 23 april in Oudenaarde. "Het is geen gewone Miss-verkiezing, de Miss wordt gekozen uit dames die iets met de schoonheidssector te maken hebben", aldus de organisatie. "Deze Miss mag dan gedurende een jaar de 'Ambassadrice van de schoonheidssector' zijn. Deze titel is natuurlijk een hele eer! Zij zal doorheen het jaar bij nieuwe bedrijven, wellnesscentra, openingen, beurzen te zien zijn. De Miss is dus hét gezicht van de schoonheidssector. Dit betekent voor de Miss nieuwe opportuniteiten, nieuwe connecties en nieuwe deuren die voor haar opengaan."

Emily Vandevenne uit Kermt is al vijf jaar afgestudeerd als gespecialiseerde schoonheidsspecialiste. Gepassioneerd door schoonheid heeft ze vier jaar geleden haar eigen schoonheidssalon geopend, namelijk Zen'Satie. Omdat ze graag wilt dat iedereen met een glimlach op het gezicht rondloopt, besloot ze om haar passie door te geven. Ze volgde een lerarenopleiding en twee jaar lang deelde ze haar passie met ijverige studenten. Haar liefde voor deze sector blijft steeds groeien, daarom is ze nog verder gegaan als make-upartist voor La Bottega, Palmira Proietti en Blush Academy & Agency. Momenteel is ze bezig met de opleiding Kapster, over anderhalf jaar mag je deze functie ook nog eens aan haar lijstje toevoegen. Kortom, Emily is dag in en dag uit bezig met beauty. Ze leeft helemaal op als het over beauty gaat. De felbegeerde titel 'Ambassadrice van de schoonheidssector' zou echt de kers op de taart zijn.

Vind jij dat de titel perfect bij Emily zou passen?Stuur dan zeker een sms'je naar 6045 met MWB 18

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer