Het wordt Christoff en Lindsay te veel in ‘Mijn beste kerst ooit’: “Zo'n moeilijk jaar achter de rug”

TVIn een nieuwe aflevering van ‘Mijn beste kerst ooit’ schieten de duo’s vuurwerk af met een mooie wens voor het nieuwe jaar. Maar wanneer Lindsay (44) over haar oogappel, Lisa-Marie, begint kan ze haar tranen niet langer bedwingen. “Ik hoop dat haar toekomst er rooskleurig uitziet, want in deze tijd weet je dat niet meer. Ik hoop dat ze niet in die oorlog moet opgroeien.” Ook Christoff (46) laat vervolgens zijn tranen de vrije loop. “Op dagen zoals vandaag sta je daar dubbel bij stil.”

  1. “Ik was al vanaf dag één helemaal in paniek”: Lorentia Veppi vertelt in nieuw boek ongefilterd over het moederschap
    PREMIUM
    BV

    “Ik was al vanaf dag één helemaal in paniek”: Lorentia Veppi vertelt in nieuw boek ongefil­terd over het moeder­schap

    Haar humoristische blik op de moeders van nu versus vorige generaties kennen we al, dankzij haar video’s op TikTok en Instagram. Maar nu deelt Lorentia Veppi (31) in haar boek ‘Ongefilterd moederschap’ haar eigen verhaal als mama van Cloè (2). Wij spreken de Genkse internetsensatie over haar schrijfdebuut, de verpletterende verantwoordelijkheid als ouder en jeugdtrauma’s. “Ik zei tegen mijn vriend Paolo: ‘Kijk, mijn preut is nu mooier dan ervoor!’”
  2. Na een onderbreking van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux
    PREMIUM
    royalty

    Na een onderbre­king van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux

    Het oudste luxe lederwarenhuis ter wereld is Belgisch. Straffer nog: het is zelfs een jaartje ouder dan het koninkrijk België zelf. Delvaux werd opgericht in 1829 en werd al in 1883 bekroond tot hofleverancier. Geen wonder dus dat vele leden van de koninklijke familie er grote fan van zijn: koningin Paola en prinses Claire worden regelmatig met een chique handtas van Delvaux gespot, en tijdens haar recente VN-reis naar Ivoorkust verscheen koningin Mathilde ook met een Delvaux-tasje. Opmerkelijk, want dat was alweer een tijd geleden. Bloeit een oude liefde weer op?