Tarik Tissoudali, Oumaima Rayane en Bilall Fallah.
Volledig scherm
Tarik Tissoudali, Oumaima Rayane en Bilall Fallah. © BELGA/Photo News/BELGA

BV’s met Marokkaanse roots supporteren, van Oumi Rayane tot Bilall Fallah: “We willen wraak nemen voor de Rode Duivels”

Ze legden de Rode Duivels over de knie. Knikkerden Spanje én Portugal uit het WK. Kan Marokko vanavond nog een keer stunten en titelhouder Frankrijk uit de finale houden? Afwachten, maar van één zaak zijn ze nu al zeker: in België kunnen ze rekenen op de steun en sympathie van heel wat (bekende) Belgen, zeker die met Marokkaanse roots. Van regisseur Bilall Fallah tot wielervrouw Oumaima Rayane: “Ons WK kan al niet meer stuk.”

4 reacties

  • Martine De pelseneir

    1 jaar geleden
    Zou er symphatie kunnen voor opbrengen mochten ze hier na elke match de boel niet klein slaan.
  • Andr� Louis

    1 jaar geleden
    Inderdaad alle respect voor de Marokkaanse ploeg , zijn goede spelers en een bende vrienden , zeer belangrijk als spelerscertivicaat . Is een ploeg waarbij men nog kan dromen zoals vroeger . Stuur die Franse lucht en nekblazers maar naar de B- Finale en speel voor de opperste trots en erkenning tegen de Argentijnen op zondag . En aan de andere Marokkanen liefst geen negatieve acties meer , want zo doen jullie afbreuk aan de prestaties en inzet van uw spelers en helden voor het Vaderland .
  • geert de herdt

    1 jaar geleden
    Ik heb respect voor de ploeg en hoop dat ze het haken. Ik heb zero, 0, nihil respect voor de relmakers die ons mooie land kort en klein slagen.
  • PHILIPPUS DE GEEST

    1 jaar geleden
    Pak die die groot sprekers maar in , hup Marokko .