Vincent Mannaert en Bart Verhaege (beiden Club Brugge) en Michel Louwagie (AA Gent) kochten hun proces al af.
Volledig scherm
Vincent Mannaert en Bart Verhaege (beiden Club Brugge) en Michel Louwagie (AA Gent) kochten hun proces al af. © Photonews/Belga

Federaal parket opent deur voor extra deals in fraudeonderzoek Belgisch voetbal

Het federaal parket is bereid te praten over een schikking met alle verdachten in het grote strafdossier rond fraude in het Belgische voetbal. Dat zegt het in een interview met De Tijd, Knack en Le Soir.

59 reacties

  • Lode Goyens

    1 jaar geleden
    Klassenjustitie die thuis hoort in een bananenrepubliek !!!
  • Michel Van Moer

    1 jaar geleden
    Voetbal is voor mij verleden tijd. Mijn abonnementen vernieuw ik niet, ik ga nooit meer naar een match kijken in een sradion of op TV. Één grote corruptie.
  • GUNTHER GOUBERT

    1 jaar geleden
    Allemaal den bak in die gangsters en nooit meer een functie in het voetbal. Iemand die een appel pikt omdat hij honger heeft sluiten ze op.
  • Andre Ooms

    1 jaar geleden
    Proces voor fraude ea gefoefel op uw bord en mer hetzelfde gefoefel en fraude worden vrijgesproken. Dat is justitie in Belgie. Met geld kan je alles en iedereen omkopen.
  • Gust Vandamme

    1 jaar geleden
    Al diegenen die misdaden hebben gepleegd definitief uit het voetbal en hun clubs verplichte degradatie. Gedaan met dat gezever van afkopen van processen. Als de RSZ-bijdrage verhoogd wordt staan ze op hun achterste poten en zelf... tja...