Harry en Meghan geven in de gelijknamige Netflix-documentaire hun kant van het verhaal
Volledig scherm
Harry en Meghan geven in de gelijknamige Netflix-documentaire hun kant van het verhaal © Netflix

Meghan Markle vertelt emotioneel over miskraam in tweede deel docu: “Dit was de schuld van de Britse tabloids”

RoyaltyHet eerste deel van de Netflixdocu ‘Harry & Meghan’ bleef nog enigszins op de vlakte, maar in het tweede deel - dat nu te bekijken is - laten Harry (38) en Meghan Markle (41) wél het achterste van hun tong zien. In de drie nieuwe afleveringen vertellen ze bijvoorbeeld over de zelfmoordgedachten van Meghan en een explosieve ruzie met Harry’s broer William. “Nooit zullen we een echte verontschuldiging krijgen.” Je volgt alles op de voet in onze liveblog.

32 reacties

  • Carmen De Gussem

    1 jaar geleden
    Ik heb die Charles en William en hun vrouwen vroeger al vervelende klieren gevonden.Harry en Meghan hebben groot gelijk dat ze het boekje eens open doen en dat ze er nog flink voor betaald worden is positief voor hen.Harry was altijd al de sympathieke van gans die familie en ik denk dat die andere stoffels altijd heimelijk jaloers geweest zijn.
  • Raphael Coryn

    1 jaar geleden
    Wie is daar eigenlijk in geïnteresseerd? Niets anders dan show ze willen niet werken geen verplichtingen het enige is veel geld. Media zou daar moeten van weg blijven
  • Martine Verack

    1 jaar geleden
    Ik kan haar niet meer zien.ze is toegekomen in de familie van hij en dat is ze begonnen met al haar gedoei. Een drama queen.
  • Magda De Munck

    1 jaar geleden
    Zouden ze niet hun eigen waarheid vertellen ipv De Waarheid?
  • Roger Poot

    1 jaar geleden
    Storm in de poppenkast. Het zal me worst wezen.