Louise Goedefroy
Volledig scherm
PREMIUM
Louise Goedefroy © VTM

Louise uit ‘The Voice’ dankbaar voor publieke terechtwijzing van coach Natalia: “Ik kan nogal een pussy zijn, zonder veel durf”

TVVorig seizoen moest Louise Goedefroy (25) noodgedwongen ‘The Voice’ verlaten. Een dubbele kaakbreuk maakte het haar onmogelijk om nog te zingen. En dus waagt ze dit seizoen opnieuw haar kans, mét succes. “Ik ben véél sterker teruggekomen”, klinkt het. En daar heeft een publieke terechtwijzing van coach Natalia alles mee te maken. “Ik ben héél vaak aangesproken over dat fragment.”

6 reacties

  • Albert De Coster

    1 jaar geleden
    Juffrouw Louise G is een nachtegaal met heel klare mr krachtige stem.
  • Mark Peeters

    1 jaar geleden
    Sterke zangeres en bovendien mooie
  • Ronny Cypers

    1 jaar geleden
    Natalia heeft dat goed gedaan met die opmerking te geven. Louise is er alleen maar beter door geworden. Van mij mag ze gerust winnen. Ze heeft de beste stem van wie nog over blijft. Go for it!
  • Jean Versmissen

    1 jaar geleden
    Louise is een groot talent, maar soms wat te lief tegenover mensen met arbitraire kritiek. Maar Natalia is iemand die bijzonder kwetsend kan zijn in haar uitlatingen, ook tegenover collega's. Ze leeft grotendeels in de media, dat is haar keuze, maar dat is quasi op straat leven. Een stijl waarin discretie en privé interactie van persoon tot persoon, nog altijd de beste manier om met elkaar om te gaan, nauwelijks bestaat. Ik vind dan ook haar houding tegenover Louise not done.
  • Marcel Noels

    1 jaar geleden
    Zal toch een van de grote kandidaten winnaar zijn, en terecht.