Nieuwe beelden tonen enorme ravage nadat reusachtig aquarium in Berlijns hotel ontploft: “Zeer uitzonderlijk dat zoiets gebeurt”

In de lobby van een hotel in hartje Berlijn is een gigantisch aquarium van zestien meter hoogte opengebarsten. De wereldberoemde Aquadom, geopend in 2004 en razend populair bij toeristen, is - was - het grootste vrijstaande cilindervormige aquarium van de wereld. De tank werd in één klap vernietigd. De knal was zo enorm, dat twee seismografen in de stad trillingen registreerden. De politie meldt dat er twee gewonden zijn gevallen.

44 reacties

  • Miguel Leboucq

    1 jaar geleden
    Veel geluk gehad dat het niet overdag gebeurd is.
  • Jean Lazoore

    1 jaar geleden
    Inderdaad decadentie ten top, wat is de meerwaarde hiervan ? Gelukkig gebeurde het om 05.45 uur terwijl iedereen nog op zijn kamer was anders waren er vele doden en gewonden gevallen.
  • Bart Maris

    1 jaar geleden
    Hopelijk draait de gemeenschap (verzekering) hier niet voor op!
  • Etienne De Vreese

    1 jaar geleden
    Luxe en kostelijke problemen plaats dan een klein aquarium voor een gezellige sfeer.Spijtig zo veel vissen dood en zoveel water verlies Al goed dat er niet meer dan twee gewonden zijn zijn er al twee te veel. Wat als dit in de dag op een druk moment was gebeurd.Hoogheids waanzin.Dat geld kon beter besteed worden aan nuttige zaken
  • Achiel Devos

    1 jaar geleden
    Decadentie ten top.Die vissen horen thuis in hun biotoop,niet als attractie in een hotel.