Margriet Hermans totaal buiten haar comfortzone in 'Winterrevue': "Ik sterf van de zenuwen"

ShowbitsVanavond gaat in Theater Elckerlyc ‘Winterrevue, an evening with The Sixpack’ in première. Eén van die zes is Margriet Hermans, sinds ‘Liefde voor Muziek’ helemaal terug op het hoogste showtoneel. Senne zoekt haar op tijdens de generale repetitie en treft een opvallend zenuwachtige Margriet. “Ik ben niet zo gewend om te functioneren in groep”, vertelt ze in een nieuwe Showbits. Je kan nog steeds tickets bestellen via elckerlyc.be.

2 reacties

  • Patrick Vandenkerchove

    1 jaar geleden
    Welkom back Magriet!
  • Ives Ameel

    1 jaar geleden
    Haar en haar dochter maken goede muziek.
  1. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”
  2. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.