Dé redding van de match: Martínez redt in blessuretijd de kans van Muani
Volledig scherm
PREMIUM
Dé redding van de match: Martínez redt in blessuretijd de kans van Muani © ANP / EPA

ONS RAPPORT. “Lange tijd onzichtbaar, tot-ie de hele wereld verbaasde”: twee keer een 9 voor de absolute smaakmakers, maar ook één buis

WK voetbalWat een héérlijke en zenuwslopende WK-finale kregen we. Een rollercoaster die eindigde in strafschoppen, Argentinië kroonde zich ten koste van Frankrijk tot wereldkampioen. In ons rapport twee vedetten die een 9 op 10 krijgen: “Het leek wel alsof hij in zijn tuin stond te voetballen.” Maar ook één buis bij de verliezers en iemand die kleurenblind werd gespeeld op zijn flank.

14 reacties

  • vanrobaeys franky

    1 jaar geleden
    de grootste misser kwam van Messi en is dan nog speler van de match
  • freddy cardoen

    1 jaar geleden
    iedere ploeg moet toch een paar Argentijnen in het elftal hebben .
  • Pat Tms

    1 jaar geleden
    Dit was de spannendste finale die ik ooit zag. Argentinië had een plan om Frankrijk tegen de muur te plakken. Uiteindelijk klasseflitsen van Mbappé hield Frankrijk boven water.
  • Bella Jo

    1 jaar geleden
    Heb altijd gezegd dat Messi de GOAT is en dat Argentinië de beste ploeg heeft. Alle discussies hierover kunnen nu ook eindelijk stoppen.
  • Anthony Peeters

    1 jaar geleden
    Messi heeft door dit wk gewandeld maar krijgt nu wel alle verdiensten en best speler enzo! Terwijl de spits en middenvelders hard gewerkt hebben voor hem en alles te danken is aan di Maria en de keeper!!