Een ontroostbare Mbappé, na de verloren finale. Ook al probeerden president Macron en Argentijns doelman Martínez het nog.
Volledig scherm
Een ontroostbare Mbappé, na de verloren finale. Ook al probeerden president Macron en Argentijns doelman Martínez het nog. © AP

“We zullen terugkeren”: ontroostbare Mbappé krijgt steun van president Macron na verloren finale, maar toont zich strijdvaardig op Instagram

Véél frustraties bij de Fransen vanavond. Bij de voortijdig gewisselde Olivier Giroud en Ousmane Dembélé, maar ook bij Kylian Mbappé. Die was na de verloren WK-finale ontroostbaar, maar klonk vandaag op Instagram opnieuw strijdvaardig. “We zullen terugkeren.”

55 reacties

  • PAUL vancraenenbroeck

    1 jaar geleden
    als ze winnen zijn ze de beste van de wereld andersom is het de fout van iedereen, de tegenstander,de arbitrage,de geneeskundige begeleiding....lle alles ging fout!
  • Moers Patrick

    1 jaar geleden
    Binnen 10 jaar praten ze niet meer over Messi. Maar alleen nog over Mbappé. Want dit wordt de allergrootste allertijden.
  • Vanessa Mortier

    1 jaar geleden
    Het was al uitgemaakt dat Argentinië moest winnen. Ze hadden Fifa aan hun kant alsook de refs.
  • Rudy Chalmet

    1 jaar geleden
    Messi moest en zou winnen !! Dat was duidelijk in deze finale waar de arbitrage gewoon de mist in ging . Met stampen en kappen is dus de manier geworden om wereldkampioen te worden . Slagers als Depaul en Romero zouden van het veld moeten gestuurd worden , het woord "gretig" en "grinta" hebben hier niks mee te maken , het was vuile voetbal !!
  • hugo van der speeten

    1 jaar geleden
    Als Otamendi die bal wegtrapt ipv te klungelen blijft het 2-0