©  rr

Onze tv-tips: even terug zomer, een oude bekende en een eeuwige vrijgezel

Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.

25 jaar Canvas: Het Peulengaleis

Canvas, ma, 22.10u

In het rijtje van illustere komische programma’s van de voorbije kwarteeuw mag ook deze serie van Bart Peeters en Hugo Matthysen niet ontbreken. De heren voeren ons mee naar hun wondere wereld vol nonsens, absurde humor en andere onzin. Waarom gebruiken interessante mensen geen klontjessuiker en wie krijgt de ‘fuck you van de week’? Het antwoord komt van onder andere Tine Embrechts.(tove)

©  RR

Ghosts of Girlfriends Past

Play5, ma, 20.25u

De vele kerstfilms die dezer dagen uit de kast worden gehaald al beu? Dan kom je aan je trekken met deze romantische comedy met Matthew McConaughey en Jennifer Garner. Hij speelt een succesvolle modefotograaf en eeuwige vrijgezel die past voor een monogame relatie. Maar ter elfder ure beseft hij dat hij zijn jeugdliefde niet zomaar kan laten trouwen met zijn broer. En dat zet het nodige in gang. (tove)

© Ron Batzdorff

Switch

Een, ma, 19.45u

Een experiment van vorig jaar dat wegens groot succes terugkomt. Tijdens de feestdagen wordt de zomerquiz Switch uitzonderlijk weer een winterquiz. Fien Germijns ontvangt vijf BV’s die de strijd met elkaar aangaan voor het goede doel, in dit geval De Warmste Week. Thibault Christiaensen, Katrien De Ruysscher, Jonas Geirnaert, Aster Nzeyimana en Annabet Ampofo. Wedden dat je meteen meespeelt? (tove)

©  RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer