Rousseau en Gennez tijdens de laatste nacht van de regeringsonderhandelingen in 2020. Gennez was er de laatste weken continu bij en ging ook de finale nacht in.
Volledig scherm
PREMIUM
Rousseau en Gennez tijdens de laatste nacht van de regeringsonderhandelingen in 2020. Gennez was er de laatste weken continu bij en ging ook de finale nacht in. © RV

RECONSTRUCTIE. She’s back, bitches! Hoe Caroline Gennez uiteindelijk toch nog “een toffe ministerpost” kreeg (met de zegen van Vandenbroucke)

Met de aanstelling van oud-sp.a-voorzitter Caroline Gennez als nieuwe minister van Ontwikkelingssamenwerking verraste Vooruit-voorzitter Conner Rousseau afgelopen weekend vriend en vijand. Wie niet verrast was? Frank Vandenbroucke. Toen Rousseau zijn advies vroeg, kwam ook hij met Gennez op de proppen, ondanks hun moeilijke verleden.

83 reacties

  • Yolande MARIS

    1 jaar geleden
    Ze wil wel een jaartje minister zijn om voor de tweede keer een riante uittredingsvergoeding binnen te rijven .Met deze regering gaan we een recordbedrag aan uitredingsvergoedingen moeten ophoesten.
  • Chris Van Dieren

    1 jaar geleden
    Niets nieuws, politiek zoals we het gewoon zijn...
  • ria tondeur

    1 jaar geleden
    Titel zegt genoeg "Een toffe ministerpost" gekregen = toffe reisjes en veel geld weggeven, dit verteld het volledige verhaal van "Vooruit" met hun zogezegde jonge witte konijnen die er niets van bakken = onbekwaamheid en het is wel Rousseau die deze vriendjes deze postjes verschaft heeft.
  • rudy persoons

    1 jaar geleden
    Waarom hebben wij zelfs een minister van ontwikkelingssamenwerking nodig ? Schrappen die handel.
  • Gael Bruyneel

    1 jaar geleden
    Dubbele en Nutteloze posten in overvloed. Tjah.... eigenlijk een schande ipv iets om trots op te zijn.