© JoDW

Voorbijganger vindt doodgeschoten vrouw op straat

Aan de Koningsbaan in Beerzel (Putte) is vanmorgen een vrouw (45) doodgeschoten. De dader, vermoedelijk haar partner of ex-partner (53), pleegde nadien zelfmoord. Hij werd eerst nog zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en overleed daar later. Volgens het parket gaat het om een gezinsdrama.

tdk

De dader wachtte het slachtoffer op toen ze naar haar werk ging. Toen ze kort voor zes uur uit haar auto stapte werd ze met een jachtgeweer doodgeschoten.

Een voorbijganger merkte de twee lichamen op en alarmeerde de hulpdiensten. Voor de vrouw kon geen hulp meer baten. De man werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Daar overleed hij later aan zijn verwondingen.

Het parket opende een gerechtelijke onderzoek en stapte ter plaatse af met onderzoeksrechter, wetsdokter en wapendeskundige. “De eerste vaststellingen wijzen in de richting van een gezinsdrama. De relatie tussen de partijen was al enige tijd beëindigd, maar recent zou de vrouw een nieuwe relatie begonnen zijn. Wellicht is hierin het motief te vinden voor de feiten.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer