Messi kust de Wereldbeker.
Volledig scherm
PREMIUM
Messi kust de Wereldbeker. © Photo News

“Dankzij hem kwam Messi helemaal tot zijn recht”: onze huisanalisten Mulder en Degryse stellen hun ultieme WK-elftal samen

Geen WK voetbal zonder ploeg van het toernooi. En dus vroegen we onze huisanalisten Jan Mulder en Marc Degryse om hun ideale elf van Qatar samen te stellen alvorens het WK-boek definitief dicht te slaan. “Tot diep in de finale heb ik zitten twijfelen over Mbappé.” Ontdek hieronder het volledige elftal.

11 reacties

  • Renaat Myny

    1 jaar geleden
    Modric eruit, enzo fernandez erin. Wat een tornooi, stond initieel niet in de basis, heeft die gespeeld.
  • Willem Becker

    1 jaar geleden
    Achteraf had Nederland niet mogen winnen van Argentinië. Penalty tegen wat er geen was, geen herhalingen geeb VAR Checkover. Een paar Argentijnen hadden rood moeten krijgen en Messi duidelijk gele kaart weg gekeken door slechtste scheidsrechter ever. Het heeft zo moeten zijn dat Messi wereldkampioen moest worden maar gun dat ze meer dan Frankrijk.
  • chris elsen

    1 jaar geleden
    De beste spits ontbrak op dit wk en dat is zonder twijfel Haaland
  • Greet Van Campenhout

    1 jaar geleden
    Stop Aub met verheerlijking van een overbetaalde sjoter. Die hun niks hebben aangetrokken over het menselijk leed dat voorafging aan de bouw van de stations. En dit terwijl ze goed op de hoogte waren. Er zijn toppers in het onderwijs, zorg, politie enz. Deze worden tijdens een spel volledig verbannen op de achtergrond met leugens. Bedankt voor het applausje en bedankt politiek voor je verraad.
  • wesley netnem

    1 jaar geleden
    Als Messi zijn Gele kaarten eerlijk had gekregen zoals het moest en niet zo vaak ontzien werd net als de hele Argentijnse ploeg ..dan stond La Albiceleste niet in de Finale ..want dan Had messi tegen Nederland Rood moeten krijgen en zeker Paredes en Otamendi ! Ook de keeper kreeg in de Finale Geel voor intimidatie en Unfair play tijdens de penalty reeks ..tegen Nederland mocht hij dat 3x doen zonder gevolg ? Maw Argentinië moest en zou het WK winnen !