© TikTok Netflix NL

Cast ‘Ferry: de serie’ bekend: Kevin Janssens keert terug als Jurgen, nieuwe rol voor Koen De Graeve

Alvast één ding om naar uit te kijken in 2023, is de komst van ‘Ferry: de serie’ op Netflix. Hoofdrolspeler Frank Lammers maakt in een TikTok-filmpje bekend met wie hij het scherm deelt in de reeks. We zien heel wat oude bekenden in de lijst.

edb

Ferry: de serie speelt zich af tussen het einde van de film Ferry, die vorig jaar op Netflix verscheen, en het eerste seizoen van Undercover. Het mag dan ook niet verbazen dat verschillende oude bekenden terugkeren in de reeks. Netflix verklapt de volledige cast aan het einde van een grappige video waarin Lammers zijn beste poging tot het populaire Wednesday-dansje doet.

Elise Schaap keert uiteraard terug als Daniëlle. In de film werd het liefdesverhaal van de twee getoond, dat blijft duren tot in de serie Undercover. Ook Daniëlles broer Lars (Yannick van de Velde), Ferry’s rechterhand John (Raymond Thiry), Remco (Tim Haars) en Dennis (Huub Smit) zijn er weer bij. Langs de Vlaamse kant keert Kevin Janssens terug als Jurgen. Hij wordt in het eerste seizoen van Undercover geliquideerd, maar de serie speelt zich af voor dat gebeurt. Koen De Graeve speelt een nieuwe rol, die van Marco Grootaers. Tom Waes is niet te zien in Ferry: de serie.

Netflix maakt nog niet bekend wanneer de serie uitkomt. De opnames startten al in april, en zijn intussen vermoedelijk afgelopen. De kans is groot dat de reeks in de eerste helft van volgend jaar verschijnt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER