De Makro in Deurne.
Volledig scherm
De Makro in Deurne. © Klaas De Scheirder

Makro-winkels openen laatste keer op 30 december

De zes Makro-winkels in ons land zullen vrijdag 30 december voor de laatste dag open zijn. Dat schrijft de gespecialiseerde website Gondola maandag en wordt bevestigd in vakbondskringen. Het personeel van Makro krijgt vanaf 31 december “vrijstelling van prestaties” en zou indien mogelijk nog uitbetaald worden tot aan de dag van het faillissement of de vereffening.

13 reacties

  • Pierre Vaneylen

    1 jaar geleden
    Die vrije markt is toch zo fantastisch. Goedkoop spullen kopen in't buitenland zonder BTW of belastingen, terwijl onze KMO's zich blauw betalen aan allerlei kosten. Wordt tijd dat we terugkeren naar de EEG en invoerheffingen
  • rudi Dido

    1 jaar geleden
    heel europa is om zeep er gaan er nog veel volgen , en de burgers gaan terug naar armoede dank aan de moderne intellecten die denken dat ze het warm water hebben uitgevonden , hoog tijd dat de burgers hun kraan dichtdraaien ipv dat de regering onze centen afneemt .
  • Serge Aernoudt

    1 jaar geleden
    Het is verkeerd beginnen lopen met hun reorganisatie. Ze wilden te mooi worden. Doodjammer voor het personeel dat steeds vriendelijk overkwam en die hun best deden. Maar ja, CEO 's dachten dat ze slimmer waren en reageerden al jaren niet meer op opmerkingen van hun klanten.
  • Johnny L Verhoeven

    1 jaar geleden
    Een gevolg van het zich niet aanpassen aan de veranderende markt.
  • Tuur schiepers

    1 jaar geleden
    Een einde dat te voorspellen was. Ofwel ben je groothandel, ofwel kleinhandel, maar een mixe van beide gaat niet. Bij een groothandel kom je er niet in zonder handelsregister of BTW nummer.