'Het Verhaal van Vlaanderen' met Tom Waes.
Volledig scherm
'Het Verhaal van Vlaanderen' met Tom Waes. © VRT

Kamal wordt quizmaster, twijfel over ‘Blokken’ en een klein geutje Niels Destadsbader: hier zet VRT dit voorjaar op in

TV2022 is nog niet ten einde, maar de zenders blikken al vooruit naar het voorjaarsseizoen. Zo kunnen wij u nu al verklappen wat de VRT de komende maanden voor u in petto heeft. Kamal Kharmach wordt quizmaster, Robin Keyaert wordt sidekick van Siska Schoeters. ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ start in februari, en verder zet Eén vooral in op zekerheid met slechts een spaarzame dosis Niels Destadsbader. Al zijn er ook twijfels over de toekomst van ‘Blokken’...

43 reacties

  • GUY Peeters Guy

    1 jaar geleden
    Hoge tijd om blokken op te doeken... niveau van de vragen is vaak om te huilen en de presentator z'n humor is dat ook
  • Jacques Vergeynst

    1 jaar geleden
    Vernieuwers denk er aan dat de jonge generatie geen Tv kijkt maar naar streaming programma's kijken, succes met de verjonging. Wees het oudere publiek dankbaar dat er nog kijkers zijn.
  • Marlene De Smedt

    1 jaar geleden
    Als Vrt programma's succesvol zijn worden ze afgevoerd bijvoorbeeld like me voor tieners. Trouwens moesten er niet meer programma's voor jongeren komen? Waar is Arnout Hauben? Waar is Steven Van Herreweghe? Ook te succesvol? Moet onze openbare omroep kapot? Of is het einddoel een Vlaamse propagandazender met als ontspanningsprogramma's enkel nog sport. Rol van Benjamin Dalle? Rol van raad van Bestuur?
  • Ward Berden

    1 jaar geleden
    Waarom altijd enkel Vlaanderen? Brabant en Loon (Limburg) hadden een heel andere geschiedenis die bijna nooit aan bod komt
  • Anatole De Cock

    1 jaar geleden
    De ouderen zijn wel de trouwste kijkers. VRT misrekent zich door hun boontjes te week te leggen bij de jongeren. Al hun inhoudsloze onzin-"entertainment" programma's laat ik al jaren links liggen. Is het onkunde of maken ze de VRT express steeds waardelozer?