Slecht nieuws voor vakantiegangers: politie dreigt vrijdag met nieuwe acties aan luchthavens en Thalys

De politievakbonden VSOA, NSPV, ACV en ACOD dreigen vrijdag met nieuwe acties aan de luchthavens en de Thalys. Dat is slecht nieuws voor mensen die op vakantie willen vertrekken. De protestactie van vanochtend in Brussel is intussen achter de rug. Enkele honderden politiemensen trokken sinds 7 uur door de stad, van het Centraal Station naar de Wetstraat. Ze sloten het kruispunt Kunst-Wet volledig af en versperden de Kleine Ring. De ochtendspits liep daardoor in het honderd. Auto’s moesten rechtsomkeer maken of stonden minutenlang stil. Er waren ook problemen aan het justitiepaleis.

95 reacties

  • Tino Martens

    1 jaar geleden
    De regering laat iedereen in de steek… Zelfs de mensen die voor de veiligheid van het land moeten zorgen, krijgen geen steun van de regering. Hoog tijd voor verandering!!!
  • Florent Verhaeghe

    1 jaar geleden
    Waarom een voorkeursbehandeling voor de politie ? Ze hebben al een hoog loon,gaan vroeg op pensioen en krijgen een hoog pensioen. Stop met de bevolking te gijzelen, ga politiekers pesten.
  • Dirk Van Den Bossche

    1 jaar geleden
    Als je op het nieuws ziet dat zelfs de politie tijdens de actie voetzoekers werpen naar een onschuldige fietser zegt dit genoeg. Als ze zelf bij een betoging bestookt worden met voetzoekers gebruiken ze het waterkanon , maar blijkbaar mogen ze dus zelf meer. Die vakbondsafgevaardigde die steeds op het nieuws komt is gewoon een onruststoker
  • Emiel Van Roost

    1 jaar geleden
    Dat ze aktie voeren kan ik begrijpen maar niet dat ze mensen gaan hinderen of lastigvallen. Dat is ongepast.
  • Sven Redant

    1 jaar geleden
    Moet de gewone man hier nu echt weer de dupe van zijn 😡