©  ISOPIX

Lionel Messi blijft records verpulveren: shirts uitverkocht bij Adidas, meest gelikete Instagram-post ooit

Sportkledingfabrikant Adidas, die de shirts van Argentinië maakt, kan de vraag naar shirts van Lionel Messi niet bijhouden na de wereldtitel in Qatar. De populariteit van Messi blijft duidelijk toenemen. Zijn eerste Instagram-post met de wereldbeker is de meest gelikete Instagram-post ooit, met meer dan 56 miljoen likes.

Michael Van Damme

De wereldwijde vraag naar officiële shirts van Lionel Messi is niet bij te houden. Op heel wat plaatsen zijn ze uitverkocht en ook op de officiële website van Adidas, alsook grote doorverkoopsites als Amazon, kan het shirt niet meer besteld worden.

“We doen er alles aan om de uitzonderlijke vraag bij te houden en zullen binnenkort de stocks aanvullen”, laat Adidas weten.

De sportfabrikant wil ook zo snel mogelijk het nieuwe shirt van Argentinië met drie sterretjes boven het embleem – symbool voor de drie wereldtitels – te koop stellen. Van de laatste zestien ploegen die actief waren op het WK, was Argentinië het enige dat door Adidas gesponsord wordt.

Op Instagram zorgde Messi zelf dan weer voor de meest gelikete post ooit, met bijna 60 miljoen likes and still counting… Het vorige record was voor het “world record egg”, een foto van een ei dat voor de grap door mensen over de hele wereld wordt geliket.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer