“3 grote kansen voor crypto in 2023”

Ethereum-oprichter Vitalik Buterin houdt, ondanks het belabberde jaar voor crypto, de moed erin. In een recent podcastinterview noemde de Russisch-Canadese computerwetenschapper drie innovatiemogelijkheden die de markt omhoog kunnen stuwen.

Waarom is dit belangrijk?

Dat de cryptowereld het voorbije jaar in de hoek zat waar de klappen vallen, is intussen bekend. ‘Never let a good crisis go to waste’, menen echter de meest voluntaristische cryptobonzen, zoals Vitalik er een is.

In het nieuws: De stichter van de op één na grootste cryptomunt had het in een uitzending van de ‘Bankless’-podcast, een medium dat zich focust op de vraag hoe mensen het best zonder bank kunnen leven, over cryptotechnologie. Specifiek somde de eloquente topman drie verbeterpunten op:

  1. Het gebruiksgemak van crypto-portemonnees: "Als je een portemonnee kunt maken die een miljard mensen zullen gebruiken - dat is een enorme kans", wierp de medeoprichter van de Ethereum-blockchain op.
Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Lees nu 3 artikels gratis per maand!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer