KRC Genk GNK
1
EINDE
0
Anderlecht AND
  • 95' Goal Joseph Paintsil

Anderlecht toont beterschap bij debuut Riemer, maar sneuvelt in de verlengingen bij Racing Genk

CROKY CUPBemoedigend, het debuut van Anderlecht onder Brian Riemer. Paars-wit zette z’n voet naast die van Racing Genk en plooide pas na verlengingen. Joseph Paintsil schoot de Limburgers naar de kwartfinale. “We hadden de kansen om het af te maken”, sakkerde Anderlecht-verdediger Zeno Debast. Genk-coach Wouter Vrancken besefte dan weer dat zijn team “niet top was”. “Maar de overgave maakte veel goed.”

58 reacties

  • François Defrijn

    1 jaar geleden
    Er zat vuur in de ploeg gisteren maar vuur alleen is niet genoeg. Er moet dringend versterking bij voor het halen van ……… play off 2? Seizoen is voorbij (vrees ik), laat al die dure spelers los (behalve trebel). Wanneer gaat Silva nog eens schitteren, hopelijk moet hij snel naar Engeland terug dan recupereren we nog wat centen
  • dave hosten

    1 jaar geleden
    Normaal bij nieuwe trainer dat iedereen zich wilt tonen, voor hoe lang? Maar resultaat is uit de beker en opnieuw geen Europees voetbal.
  • nico baelde

    1 jaar geleden
    De realiteit is dat Anderlecht net zoals club uitgeschakeld is, als je nu sneuvelt na een goede match of na een barslechte match, men ligt uit de beker die toch de rapste manier is om Europees voetbal af te dwingen. Anderlecht volgend jaar al zeker niet Europees, bij club moet men dringend uit ander vaatje tappen.
  • Michel Beys

    1 jaar geleden
    Gomez, Zirkzee, Kouamé, Cullen weg dat is het probleem. Riemen heeft werk, maar het druk zetten, en de werklust was er al. Ploeg (en Riemen) hebben niet teleurgesteld, maar de laatste pas komt er te weinig uit. We zijn er nog niet er volgt nog een zware tweede ronde. Come on you Mauves!
  • David Van Petegem

    1 jaar geleden
    Willem, heb ik geen gelijk misschien? Nu maken ze misschien nog kans om "operatie behoud" tot een goed einde te brengen.