Goed nieuws vanuit safehouse: minister Vincent Van Quickenborne en zijn vrouw verwachten derde kindje

Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) en zijn echtgenote verwachten een derde kindje. Dat heeft de minister zelf bekendgemaakt vanuit zijn safehouse waar hij met zijn gezin nog altijd verblijft door de bedreigingen vanuit het drugsmilieu. 

Het zijn geen leuke tijden voor minister van Justitie Vincent Van Quickenborne. Samen met zijn gezin moet hij al voor de tweede keer onderduiken na bedreigingen vanuit het drugsmilieu. Vanuit het safehouse bracht Van Quickenborne wel goed nieuws: samen met zijn echtgenote Anouk Sabbe verwacht hij een derde kindje. 

"In de donkerste tijden worden de mooiste verhalen geboren", schrijft de minister toepasselijk op sociale media. "Bo, Scott en wij zijn zo blij de komst van Quicky #3 te mogen aankondigen." Van Quickenborne en Anouk Sabbe hebben al een dochter van zes en een zoon van drie jaar. 

Voor het gezin uit Kortrijk komt er binnenkort dus nog een kindje bij. "Midden mei 2023 is het zover. Anouk is jarig op 17 mei. Bo op 8 mei. Dus veel meiklokjes bij ons thuis." Voor de minister is het maar te hopen dat hij dan al uit het safehouse mag, want anders zal de ooievaar moeite hebben om hem te vinden. 

BEKIJK - "Helaas voor ons zal de eindejaarsperiode zonder familie zijn", vertelde Van Quickenborne op 16 december aan VRT NWS:

Videospeler inladen...

Meest gelezen