© Instagram/ The Visible Woman

Stijlinspiratie van echte vrouwen boven de veertig

Op de Instagrampagina The Visible Woman worden echte vrouwen die ouder zijn dan veertig jaar in de kijker geplaatst als stijliconen. De oprichters van de pagina willen zo het stereotype beeld op 'oudere' vrouwen veranderen en aantonen dat er op schoonheid en stijl geen leeftijd staat.

VVA

Instagram lijkt de ultieme hotspot voor jongeren, maar The Visible Woman brengt daar nu verandering in. Deze Instagrampagina zet immers vrouwen boven de veertig als stijliconen in de kijker. De oprichters fotograferen 'oudere' vrouwen, die volgens hen een unieke persoonlijke stijl hebben die andere vrouwen kan inspireren.

Oprichters Lauren Whiting (35) en Nicholas Purcell (38) uit Adelaide vertelden de Daily Mail Australia het volgende: "Met The Visible Women willen we mensen aanmoedigen om oudere vrouwen op een andere manier te gaan bekijken, om voorbij de grijze haren en rimpels te kijken. In een wereld met een obsessie voor jeugdelijkheid willen we vrouwen die zich goed voelen in hun vel en compleet ondervertegenwoordigd zijn in de media in de kijker plaatsen."

Het koppel neemt vooral foto's in de straten van hun woonplaats Adelaide, maar ook in New York en Parijs haalden ze al hun camera boven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer