Foto: Hulpverleningszone Oost

Auto met twee inzittenden belandt ondersteboven in beek in Scherpenheuvel-Zichem

Een auto met daarin twee inzittenden is ondersteboven in de Zwarte Beek in Zichem beland. Een passant zag het ongeval gebeuren en verwittigde de hulpdiensten. De brandweer kon de twee personen uit het voertuig halen. Het duo was gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Over de omstandigheden van het ongeval is nog niets bekend. De politie onderzoekt de zaak. 

Het ongeval gebeurde in de nacht van dinsdag op woensdag rond 3.45 uur. “Een personenwagen met daarin twee jonge mensen belandde in de Zwarte Beek aan de Ernest Claesstraat in Zichem”, vertelt burgemeester Manu Claes (CD&V). “De wagen kantelde en kwam ondersteboven in het water terecht."

Een man die toevallig voorbij kwam, zag het ongeval gebeuren en verwittigde de hulpdiensten. De brandweer kwam ter plaatse en haalde het duo uit de auto. De twee werden met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Voor de zekerheid haalde de brandweer er twee duikers bij om te kijken of er niemand meer aanwezig was in het voertuig. Dat was gelukkig niet het geval. Een haakarmvoertuig tilde het gehavende voertuig uit de gracht. 

Over de omstandigheden van het ongeval is op dit moment niet meer bekend. De politie kwam ter plaatse en de zaak wordt onderzocht. 

Foto: Hulpverleningszone Oost
Foto: Hulpverleningszone Oost

Meest gelezen