Sébastien Van Malleghem @vanmalleghem / Renegades agency / Quadrans / Eleven Sports
Volledig scherm
PREMIUM
© Sébastien Van Malleghem @vanmalleghem / Renegades agency / Quadrans / Eleven Sports

Achtergrond bij de scheiding tussen Antwerp en Nainggolan, met de e-sigaret als druppel: “Het werd een opstapeling van kleine frustraties”

AntwerpHet had een sprookje moeten worden, maar Radja Nainggolans verhaal bij Antwerp kende geen happy end. Een e-sigaret leidde uiteindelijk de definitieve scheiding in, al ging daar een reeks andere irritaties aan vooraf. “Radja paste niet in de ‘high performance’ omgeving die Mark van Bommel wil creëren.”

21 reacties

  • Mike Wuyts

    1 jaar geleden
    Ik zal altijd respect voor hem hebben, sommige vinden dat hij weinig respect heeft voor anderen. Vind ik net niet,hij is gewoon recht voor de raap. Maar ja dat hebben er tegenwoordig niet veel nog graag. Ze zijn liever vriendelijk in je gezicht,en achteraf een mes in je rug dat is de maatschappij nu. Stay yourself Radja!
  • kurt suykerbuyk

    1 jaar geleden
    Van bommel moest radja niet en elk stokje pakte ze vast...
  • Jean Coene

    1 jaar geleden
    Geweldige voetballer de Radja,k ben ne echte sinjoor supporter in hart en nieren van RAFC jammer dat hij als stadsgenoot niet meer is gesteund en men hem altijd in een negatief daglicht heeft gesteld ze hadden hem anders moeten aanpakken,er zijn meerdere voetballers die al eens over de schreef gaan gewoon kwestie van die jongen op de juiste manier aan te pakken.Het ga je goed Radja 😉
  • Eric Maes

    1 jaar geleden
    Waarom denk je dat Martinez zulke figuren niet bij de selectie nam. Op een tornooi en op de bank, is dit een vergif en een tijdbom voor heel de selectie.
  • Bernard Deplacie

    1 jaar geleden
    Kan met iedereen gebeuren wat hij tegenkomt. Rijden met een glas teveel of vapen ; voor een sporter niets nadelig. In feite het spreken niet waard.. en dan begint men over normen en waarden. Zeg, doe eens normaal