© EPA-EFE

Ook op de kerstkaart van de Nederlandse royals krijgt de familiehond een plaatsje

Het gezin van de Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft woensdag de jaarlijkse kerstkaart onthuld. De koning en koningin staan met hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane op de foto. En net zoals bij ons ging de hond mee op de foto.

Het gezelschap is feestelijk gekleed en poseert in de balzaal in paleis Huis ten Bosch. De foto zou zijn gemaakt voorafgaand aan het uitgestelde verjaardagsfeest van prinses Amalia afgelopen zomer. Willem-Alexander draagt een pak, Máxima en de drie prinsessen dragen allen een jurk. Net als vorig jaar draagt Máxima de hond Mambo.

Het koninklijk gezin wenst iedereen “een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2023”. De boodschap staat er ook in het Engels, Spaans, Fries en Papiaments. In een bericht op sociale media bedanken Willem-Alexander en Máxima ook voor “de hartverwarmende wensen die wij van u mochten ontvangen”.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook opvallend op de foto: de gezinshond staat er fier mee op. Dat doet erg denken aan de stemmige kerstkaart die onze koninklijke familie eerder deze maand verspreidde, mét viervoeters.

LEES OOK. Koninklijk paleis verspreidt jaarlijkse kerstkaart mét de familiehondjes

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER