BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bondsparket oordeelt dat volleybondscoach Gert Vande Broek zich effectief schuldig maakte aan grensoverschrijdend gedrag

VOLLEYBALGert Vande Broek, al vijftien jaar bondscoach van de Yellow Tigers, heeft zich volgens het bondsparket van Volley Vlaanderen wel degelijk schuldig gemaakt aan psychisch grensoverschrijdend gedrag. De zaak komt nu in handen van de Tuchtraad die zich over een disciplinaire sanctie zal beraden.

8 reacties

  • Erna Van Ghelue

    1 jaar geleden
    Typisch die mannelijke commentaren! Ik vraag mij af of er ook maar één van die kritiekspuwers één of meerdere speelsters kennen? Bedroevend ☹️
  • Patrick Feyaerts

    1 jaar geleden
    Hopelijk zegeviert het gezond verstand en komt er een eind aan al dat geklaag van mensen die wel de lusten maar niet de lasten van topsport aankunnen.
  • Michaël Costermans

    1 jaar geleden
    Topsport is afzien, niet pamperen maar dat kennen de jonge meisjes en jongens niet meer... niet alles is een videospelletje.
  • Hendrik Vermoesen

    1 jaar geleden
    Enige verliezers zijn hier de Yellow Tygers.Ex spelers die nu natrappen, ja dat zegt meer over hun eigen instelling dan over de coach.Ze waren niet verplicht om voor de nation. ploeg te spelen.Dan moesten ze toen maar weggeblecen zijn.
  • Marc Van Hoof

    1 jaar geleden
    Als ik de trainer was nam ik zelf de beslissing en liet de boel de boel. Misschien een vrouwelijke trainer zoeken.